''ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ'' ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19/2

ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ                     
ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!

Tο Σάββατο 19/2 πραγματοποιήθηκε η πρώτη δράση μας εναντίων των αυξήσεων στα εισιτήρια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Με τη παρουσία μας στο λεωφορείο 824, σε όλη τη διαδρομή Κερατσίνι - Πειραίας-Κερατσίνι δώσαμε τη δυνατότητα σε αρκετό κόσμο να μην ακυρώσει το εισιτήριο του, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στις άδικες αυξήσεις. 
Μιλήσαμε με τον κόσμο, οι περισσότεροι στήριξαν τη προσπάθεια μας. Πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι είπαν πως δεν αντέχουν τις αυξήσεις στα εισιτήρια σε σχέση και με τη μείωση των εισοδημάτων τους, οπότε η ''παραβατική'' συμπεριφορά να μην χτυπάνε εισιτήρια πολλές φορές είναι η μόνη λύση....
Ειδικά γι 'αυτούς τους ανθρώπους η δράση μας αποκτά περισσότερη αξία, και απ 'ότι φαίνεται αυτό το καιρό ο κάθε ένας απο εμάς είναι εν δυνάμει σε αυτή τη κατάσταση!

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, γιατί είναι η μόνη λύση για να βελτιώσουμε τη ζωή μας είναι να ακυρώσουμε στη πράξη τα σχέδια τους για υψηλό κόστος ζωής και χαμηλούς μισθούς.
Στο επόμενο διάστημα η ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ προσπαθούμε να οργανώσουμε τη δράση μας, η επιτυχία της όμως στηρίζεται στη συμμετοχή όλων!

Με ανυπακοή αγωνιζόμαστε για να μη πληρώσουμε τη κρίση τους!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου